ForsideUncategorizedFinske svin har de også elendigt

Finske svin har de også elendigt

-

Sakset fra Animas hjemmeside www.anima.dk

Ny undersøgelse afslører at usle forhold er hverdagen på finske grisefarme.

Den finske dyreretsorganisation Oikeutta Eläimille fremlagde allerede i 2007 dokumentation for massive overgreb i det industrielle landbrug, og nu har de så undersøgt 30 af landets grisefarme og kan endnu engang dokumentere at forholdene er oprørende.

Det finske program A-studio publicerer i dag det materiale som dyrevennerne har indsamlet og både billed- og videodokumentation viser groteske forhold for dyrene.

På alle farme holdes søer i bure som indskrænker deres bevægelsesmuligheder totalt. Grise led af mange forskellige slags skader, bl.a. havde mange fået bidt deres haler af. Mange grise var syge og svage. Døde dyr uden for staldende var et helt almindeligt syn.

Er det sådan her vi ønsker at behandle dyrene?” spørger Anne Nieminen fra foreningen Oikeutta Eläimille.

Disse resultater af undersøgelsen kommer egentlig ikke som en overraskelse. Intet kommer til at ændre sig så længe dyr betragtes som råvarer og produktionsmidler. Vores dokumentation viser at der absolut intet er sket for at hjælpe dyrene siden vores afsløring i 2007” fortsætter Nieminen.

Foreningen opfordrer alle til at vælge medfølelse og boykotte produkter fra grise og andre dyr og i stedet vælge en vegetarisk livsstil – uden lidelse.

Du kan se film og billeder fra de 30 farme foreningen besøgte her

Kilde/link

Anima