ForsideSvineproduktion i DanmarkBornholmergrisen: Øffer den også på bornholmsk?

Bornholmergrisen: Øffer den også på bornholmsk?

-

En reklametrick skal overbevise kunderne om, at bornholmske grise er noget helt særligt. Men de er ganske ordinære. Annonce fra Metro Express d. 11 nov. 2010

Kommentarer indsat i annonceteksten med rødt.

Sendt til Kvickly.
Jeg vil gerne have dokumentation for, at bornholmergrisen er "mere mør". Al svinekød opbevares 2-3 dage på slagteriet.
 
Samt for at det er en særlig ting at grisene får foder dyrket på Bornholm. Man må ikke anprise almindeligheder.
 
Samt for, at alle grisene får frisk halm hver dag. Det er et krav, at de skal have rodemateriale, så her er anprisningen også tvivlsom. Det skal i al fald dokumenteres at halm er bedre end det almindelige. Og at de rent faktisk får frisk halm hver dag.
 
Samt for, at fedtmarmoreringen er "ekstra høj". I forhold til hvad og målt af hvem hvor tit. Jeg vil gerne have indsigt i dette dokumentationsmateriale.
 
Hvad er "ekstra meget plads"? Og hvem ved, at de har det bedre af den grund. Er disse ting dokumenteret?
 
Knud Haugmark, B.A.
Skelhøjvej 25 C 1. th.
2800 Lyngby
Tlf: 20 41 77 88
Fastnet: 46 96 49 48
Skype: haugmark
www.haugmark.dk