ForsideMRSADebat: LA vender det blinde øje til

Debat: LA vender det blinde øje til

-

JydskeVestkysten | 29.07.2011

LA vender det blinde øje til

DANSK LANDBRUG

Det er almindeligt for politiske letvægtere som Mette Bock ( Liberal Alliance, tidligere Radikal, SF m. m.) at gå efter manden og overse sagen. Det skyldes alene mangel på saglige argumenter.

Så når Mette Bock får ondt af mig, » der i den grad har brug for at udstille min manglende viden « , så fortæller hun langt mere om sig selv, end hun sikkert har lyst til, og jeg havde ventet et højere debatniveau fra den tidligere chefredaktør. . Hun har kun et skuldertræk tilovers for, at dansk landbrug befinder sig i økonomisk frit fald og hæver næppe et øjenbryn, når antallet af danskere, der er smittet med den dødsensfarlige resistente bakterie MRSA, viser en stigning på 900 procent i forhold til 2002. Denne udvikling er nu helt ude af kontrol. Det skyldes i høj grad, at den animalske produktion er så intensiv, at dyrene bliver syge og kræver behandling med stadig større doser antibiotika.

Landbrugsavisen meddelte den 22. juli, at landmændenes restancer for juniterminen til Nykredit ligger 20 pct. over sidste år. Det kniber mange steder endda med at få martsterminen betalt.

I sidste ende kommer sagesløse bank-og kreditforeningskunder, skatteydere osv. til at bløde for landbrugets inkompetence og den deraf følgende ubetalelige gæld. Mette Bock og de andre lykkeriddere i Liberal Alliance trækker blot på skulderen og må knibe øjnene hårdt i for ikke at se landbrugets og Danmarks massive økonomiske og miljømæssige problemer.

Jeg er ikke imponeret.