Leder: Mette Månegris

Man tror det næppe, men efter at have været en kritisk oppositionspolitiker, som tordnede imod regeringens svinepolitik, er hun nu landbrugets servile medarbejder, og hun vil nu som minister bidrage til udvikling og forøgelse af det underskudsgivende svinelandbrug.

Den 4 juli 2009 skrev hun bl.a. i Frederiksborg Amts Avis:

… Regeringen fortsætter sin hidtidige politik: Mere gift, mindre natur og ingen styr på svinene.Vi gik ind i forhandlingerne med ønsker om en bæredygtig fremtid for natur og landbrug. Men grænserne for gift er nu udskudt i yderligere fire år samtidig med, at regeringen fifler med beregningerne. Naturen har ikke fået plads nok til at kompensere for det areal på størrelse med Lolland, som brakmassakren har været skyld i. Og så kan vi oven i købet forvente endnu større svinefabrikker i det åbne land. Det er ikke grøn vækst -det er gyllevækst….

Men nusiger hun bla:

– Svineproduktionen er ufatteligt vigtig for Danmark. Vi taler om ufatteligt mange milliarder, og vi må sikre en fremtidig sikring af produktionen og arbejdspladserne, men vi er nødt til at blive bedre til at håndtere udledninger og velfærd.

Ministeren har ikke fattet, at erhvervet har et ufatteligt stort underskud og en ufattelig inkompetent minister.

Kilde/link

Læs flere uhyrligheder i Maskinbladet