Pærer fjernes fra markedet

Firmaet FIDUS trækker nu et parti syltede pærer tilbage fra supermarkedernes hylder. Det har vist sig at der var tale om syltede hestepærer. De var fremstillet af  Maabjerg Ride- og landbrugsskole, der er del af Maabjerg Energy Concept.

MetanMartin (Martin Mer-ild)  fra Landbrugsrådets Dessertudvalg udtaler: "Jeg ser på den sag med milde øjne, og har løst problemet ved at bruge ekstra meget flødeskum fra Arla på de syltede pærer.  Det smager fortræffeligt, og pærerne er nemme at tygge for for eksempel plejehjemsbeboere med eller uden gebis.

Vi skal passe på med at stramme lovgivningen for meget, så vi mister konkurrencekraft, arbejdspladser og valutaindtjeneing her i landet. En pære er en pære, hest eller ej, – siger Metanmartin fra Holstebro, inden han forsonende tilføjer: Men hvis der skal være så meget pjat, så putter vi bare pærerne i Maabjerg Bioenergys gasreaktor. Så bliver de til grøn energi og redder verden fra drivhuseffekten.