ForsideHørt på traktortrækketLandbruget på Roskilde

Landbruget på Roskilde

-

20150624_182248_resized
Helt oppe på tæerne, givetvis grundet blæretrykket, står denne deltager i sine hjemlige gummistøvler og ser ud til at lade vandet for fuld tryk. Men strålen udebliver og efter deltagerens alder at dømme er der ikke tale om prostrataforstørrelse. Det er meget mystisk. (Det kan være at han er færdig, og nu er ved at ryste de sidste dråber ud, hvilket forklarer at han står på forfødderne)

 

 

Landbrug og Fødevarer er på Roskilde Festival, ikke for at høre musik, drikke bajere eller ryge sig skæve, selv om man kunne tro det sidste, når man ser deres seneste charmeoffensiv.

På standere i hele København roser landbruget sig af, at man indsamler festivalgæsternes urin og senere sprede denne som gødning på markerne.

20150627_163754_resized
Her har den unde mand mad den grømme hat fået selskab af en ældre, som nok har brandsrpøjten hængende ud over bukseelsatikken, og kan styre fætteren sikkert med en enkelt hånd. Han hålder øje med, om der kommer noget og om der kommer noget. Her kan der være tale om middelsvær forstørret prostata. Det kan også være, at han bare se efter om han rammer sine sko. Ikke desto mindre er der hverken stråle eller bare et par dryp. Det er og bliver et mysterium. Foto: sickpigs.dk

Det mærkelige ved de to pissende modeller på billederne er, at de ikke producerer en dråbe.