ForsideMenneskers sundhedDrikkevand & pesticiderEU var meget skeptiske på et uformelt (mystisk) videomøde om landbrugspakken

EU var meget skeptiske på et uformelt (mystisk) videomøde om landbrugspakken

-

udstregning
Det ser ud til, at en deltager er blevet streget over, men hvorfor mon? Hvad kan gøre offentliggørelsen af en enkelt deltager så farlig, at han bliver streget ud fra deltagerlisten til en uformelt møde? Er det en russisk spion? Måske ministerens puddelhund eller selveste Faktaflemming Fuglede?

Det fremgår af et referat af en møde allerede i november måned 2015, at EU-kommisionen havde væsentlige betænkeligheder ved de planer, som Eva Kjer Hansen og Bæredygtigt Landbrug gik i svang med, og som senere blev udmøntet som “målrettet” og “moderne” regulering af kvælstofbelastningen.

Det er interessant, at landmændene, der altså måske skal gøde mindre, skal “kompenseres” fra landdistriktsmidlerne, som jo så ikke kan bruges på langsigtet udvikling af de tyndt befolkede områder i landet.

En deltager på mødet er streget over. Hvem mon nu det kunne være, som deltager i et uformelt møde med EU-kommissionen, hvis navn offentligheden ikke må kende.

Mystikken breder sig.

Se referatet her