ForsideMenneskers sundhedVegetarismeSeksbenede husdyr - en bæredygtig fødevareproduktion – Københavns Universitet

Seksbenede husdyr – en bæredygtig fødevareproduktion – Københavns Universitet

-

En insektfarm i Thailand

Produktion af fårekyllinger til fødevarer er mindre belastende for miljøet og klimaet end kyllingeproduktion og landbrugets øvrige kødproduktion, viser en ny undersøgelse fra Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet. Resultaterne peger også i retning af, at produktion af insekter til fødevarer kan blive endnu mere bæredygtig i fremtiden. En insektfarm i Mahasalakam-provinsen, Thailand En insektfarm i Mahasalakam-provinsen, Thailand Verden har behov for, at vi producerer fødevarer på mere miljø og klimavenlig vis. Derfor er det vigtigt at identificere de områder, der har særlig høj påvirkning på klimaet. I den forbindelse vejer fødevareproduktionen og især kød tungt. Derfor er insekter blevet fremhævet et alternativ. Nu er det første studie, der har målt miljøpåvirkningerne og identificeret indsatsområder ved kommerciel insektproduktion blevet offentliggjort.

Læs mere her: Seksbenede husdyr – en bæredygtig fødevareproduktion – Københavns Universitet