Vi bliver stegt III

Hverken klimatiske målsætninger, der ligger mange år ude i fremtiden, våde drømme om at vindmøller og elbiler redder kloden eller at smarte recyclingsystemer kan nedsætte CO2 udslippet hurtigt nok til, at vi undgår “the tipping point” og en stærkt ophedet planet. Klimafornægtere, dvs. de fleste af os, tør ikke indse, at de vestlige landes luxustilværelse er slut og at vi skal nedsætte vores leveform måske 70% eller mere for at resten af kloden bare kan hæve sig over den værste fattigdom. JP meddeler bl.a:

 

Selv økologiske køer skader klimaet med en masse metan. Her er de på vej på græs, for at kunne skide og pisse i deres egen mad.

Verdens klimaforskere har længe advaret om, at kloden er på vej mod en kraftig opvarmning, en opvarmning der – som det ser ud lige nu – vil gøre det 3, 4 eller måske op mod 4,5 grader varmere. Derfor har mange af verdens lande, herunder også Danmark, bebudet, at man i 2050 vil være helt stoppet med at udlede drivhusgasser.

Men selv hvis det skulle lykkes, er det slet ikke nok, hvis man skal undgå en voldsom opvarmning af kloden, advarer forskere nu om.

Source: Det er ikke nok at droppe kul og olie. Nu skal naturen også manipuleres