ForsideHørt på traktortrækketLøkke serverer junkfood fra Danish Crown for intetanende fødselar

Løkke serverer junkfood fra Danish Crown for intetanende fødselar

Vi ønsker Beauty til lykke, men anbefaler sundere kost til daglig.

-

Vi burde indberette sagen til dyreværnspolitiet, for der er tale om fejlfodring af hunden Beauty, måske i et ubevidst forsøg på at få den til at ligne sin stærkt overvægtige herre. Det er en kendt sag at fede voksne har fede børn og fede hunde.

Lagkagen i anledning af hundens fødselsdag bestod af stærkt fedtholdige ingredienser, pølser, leverpostej og flødeskum.

Den tidligere statsminister burde vide bedre, for selv om hans egen overvægt nok må tilskrives fadbamser i rå mængder, så er han klar over, at animalsk fedt hverken er godt for kredsløbet eller kropsvægten. Vi håber, at Beauty trods sin fødselsdag har løbet fedtet af sig sammen med Solrun, som ser ud til at passe sit helbred noget flittigere end sin tromletykke husbond, der altså har erkendt at Danish Crowns og Arlas produkter er det rene hundeæde.