ForsideDen økologiske illusionØkologer serverer tårnhøje niveauer af PFAS-stoffer i økoæg.

Økologer serverer tårnhøje niveauer af PFAS-stoffer i økoæg.

-

https://www.tvmidtvest.dk/farlige-flourstoffer/skadelige-pfas-stoffer-er-fundet-i-oekoaeg-fra-hele-danmark

Nu må det vist være klart for alle, at økologi en til mere skade end gavn. Ikke nok med at snydepelsene i økologibranchen i årevis har flyttet rundt på deres arealer for igen og igen at opnå støttebeløb til omlægning, ikke nok med at der ikke kan opdrives en eneste vandhane med rent vand, som kan tilskrives de svigefulde bønder og ikke nok med, at de piner og plager deres stakkels læggehøner til atl levere 200 æg om året, der endda er så store at hønerne får brud på deres brystben igen og igen, men nu kan alle se, hvordan økologerne i årtier har forgiftet både børn og voksne med tårnhøje PFAS-niveauer i æg. Vi ved ikke om nogen børn er døde, fordi deres immunsystem har været svækket, men vi ved, at 10% af børn på Færøerne, hvor der angiveligt også er meget PFAS i ungerne, ikke reagerer på vaccinationer. Så de er og har været i livsfare.

Det må være på tide, at vi lægger pres på EU for at få klare beviser for at “organic farming” kan levere på klima, miljø og sundhed. Indtil nu har skatteyderne forkælet disse lammefromme med rigelige tilskud, forskningsmidler og andre privilegier uden at få noget som helst til gengæld. Det bør være slut nu.

Knud Haugmark, redaktør