Deprecated: Function jetpack_form_register_pattern is deprecated since version jetpack-13.4! Use Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern instead. in /customers/1/a/a/landmisbrug.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/a/landmisbrug.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/a/a/landmisbrug.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/a/landmisbrug.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/a/a/landmisbrug.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Leder: Kronisk gylleforgiftning | Landmisbrug.dk
ForsideLederLeder: Kronisk gylleforgiftning

Leder: Kronisk gylleforgiftning

-

Det ser ud til, at nogle mennesker ude på landet rammes af en hidtil ubeskrevet, mental forstyrrelse nemlig kronisk gylleforgiftning. Symptomerne er en slags tvangspræget behov for at overgå naboerne med hensyn til størrelsen på  traktoren, stalden og antallet af dyr. Sygdommen medfører også en form for talblindhed, så man ser negative tal som positive og omvendt. Når for eksempel Bernhard "Agro" Mortensen, Grindsted præsterer millionunderskud  fem år i træk, 23 millioner alene i 2011, og så vil bygge nye stalde, så har han tydelige symptomer på på denne form for storhedsvanvid.

At hans egenkapital er et hul i jorden rører hverken ham selv eller hans ligeledes smittede rådgivere, for med 700 kvadratmeter slotsagtig domicil ser alt jo fint ud. I Den jyske Sparekasse er direktøren også ramt, men Mortensen er i øvrigt for stor til at gå ned. Og hvis han vælter Sparekassen, så tror direktøren bare, at der er kæmpe overskud. Så jubles der i Grindsted.

Sygdommen medfører også en vis afstumpethed, så man for eksempel tror, at det er OK at ødelægge tilværelsen for naboerne med gyllestank, hvis man bare sender dem en sms en gang i mellem.

Når naboernes ejendomme rasler ned i værdi på grund af stank, fluer og støj, så tror den syge, at værdien stiger og bliver både glad og stolt.

Sygdommen er uhelbredelig, og kan kun bekæmpes ved at fjerne årsagen til forgiftningen, nemlig de mange millioner svin i Danmark.

Det mener vi på sickpigs.dk.


Også bragt i Jydske Vestkysten den 24. jan. 2013

Kilde/link

Mortensen Agro