Løkkes kvajekvote er opbrugt

-

Venstre skal snart se sig om efter en ny frontfigur. Den kleptonamiske lille Lars fra Græsted er igen taget med fingrene helt nede i klejnekassen og står nu mistænkt for at have tilraget sig tøj, herunder underbukser, og rejser til konen og ungen uden at opgive dette til Skat. Partikassen har rundhåndet bidraget til formandens privatforbrug. Ledende venstrefolk forsøger at lægge låg på sagerne med forskellige udflugter, men sagen er, at hykleriet i Venstre nu er soleklart for alle.

Den ene dag forlanger man løntilbageholdenhed og nulvækst, og når man vender ryggen til, gør venstreformanden indhug i alle mulige kasser med penge, der ikke er hans egne. Både GGGI har holdt for, partikassen, hvor halvdelen er offentlige tilskud, og kassen i Frederiksborg Amt har bidraget til Lars Løkkes luksusforbrug.

Hans tidligere beklagelser klinger mere end hult i lyset af de seneste afsløringer, som Ekstra Bladet har bragt.

Lars Løkke har som partiformand korrumperet partiet ved bl.a. at omgive sig med lurvede typer som Søren Pind (aupairsagen)  Troels Traktor Poulsen (mulig løbedreng i de falske anklager imod Helle Thornings mands skatteunddragelse,) Peter Christensen og den slags. Dertil kommer dømte forbrydere som den tidligere venstreborgmester i Farum Peter Brixtofte, EU parlamentarikeren Klaus Riskjær Petersen og Anders "Lurer" Møller er blot nogle af venstres straffede folkevalgte.

Alberti og hans vakkelvorne moral kaster  stadig sin skygge over Venstre.

Kilde/link

Flere venstrebanditter