Ivar Hansen døde to gange.

Kan man dø to gange? Hvis man ser på venstremanden Ivar Hansen, der døde som formand for folketinget i 2003, må svaret være ja. For på hans gravsten er Aalunde, lige uden for Agerbæk angivet som dødssted, men samtidig har Mariann Fischer Boel udtalt, at han døde i hendes lejlighed i Dronningens Tværgade i København natten den 11. marts 2003.

-

Vi skal ikke her kolportere lumre rygter om, at den gifte Ivar Hansen havde et mere varmt end venskabeligt forhold til den ligeledes gifte Mariann Fischer Boel, også fra Venstre.

Vi konstaterer bare, at der en diskrepans imellem, hvad gravstenen i Agerbæk, ca. tyve kilometer øst for Varde, oplyser og hvad samme Mariann Fischer Boel har udtalt til pressen.

Hvis begge dødssteder skal være i overensstemmelse med sandheden, må Ivar Hansen være død første gang i København hos sin veninde Mariann Fischer Boel, fra hvis lejlighed  hi vorfraDr. Tværgade han  med ambulance blev bragt til Rigshospitalet, og anden gang samme dag i fødebyen Aalunde ved Agerbæk.

https://www.bt.dk/nyheder/minister-fischer-boel-ivar-doede-hos-mig

Mindestenen for Ivar Hansen nævner ikke noget dødssted, kun hans Dannebrogsorden m.m, mens den rejser sig flot på plænen ved Hovborg Kro