ForsideLandbrugets imagekampagneSelvmodsigende strategi over for Ruslands boycott af fødevarer

Selvmodsigende strategi over for Ruslands boycott af fødevarer

-

“Undgå at udtale jer til russisk tv-hold – hvis de ringer”

Sådan skrev Agri Nord til sine landmænd, men samtidig skrev Axelborg på en klagesang om, hvor svært det var for danske landmænd, der må bære store byrder på grund af EU’s ruslandspolitik.

Agri Nord opfordrer ud fra en formodning om nogle russiske pressefolks hensigter til, at man ikke udtaler sig om eventuelle afsætningsproblemer, muligvis fordi de slet ikke eksisterer. Alt er helt  normalt den 2. januar 2015.

Agri Nord skrev:

11-12-2014

Et russisk tv-hold er efter sigende i Danmark for at lave en udsendelse, der viser hvor hårdt ramt det danske landbrug er af den russiske boykot. Russernes fokus vil så vidt vides være på svinesektorens problemer og udfordringer med at få afsat sine produkter, når nu det russiske marked ikke længere aftager dansk svinekød.

Man må forvente, at udsendelsen har til formål at udstille pressede danske svineproducenter for på den måde at illustrere, at den russiske strategi i konflikten med EU virker.

Danish Crown og Danske Svineproducenter har allerede meldt ud, at de ikke vil deltage, ligesom Landbrug & Fødevarer heller ikke ønsker at bidrage til den russiske dagsorden.

Fra Agri Nord opfordrer vi alle vores medlemmer til at takke nej til at deltage, hvis tv-holdet skulle henvende sig til jer.

via Undgå at udtale jer til russisk tv-hold – hvis de ringer • Agri Nord.