Blogger i BT: Gør grisene urene og lad dem være i fred.

Intet land har flere grise pr. indbygger end danskerne. På hovedet har vi Danish Crowns. Og for fødderne et slagteri(ge), der regerer over dyreriget.
Ikke engang EU-lovgivningen overholder vi. Det vil Karen Hækkerup, som er på svineproducenternes lønliste, ikke snakke om. Søren Espersen fortæller os i hvæserbreve, at han ikke vil spise som en kanin. Han vil have kød. Og regeringen er fortsat nogle svin mod grisene. Det er gammel historie. Men vi snakker aldrig om, at vi danskere, i ren uvidenhed, bare æder løs, som om vi var uden ansvar. Politikerne står i stampe, og vi fylder uhæmmet flæskesvær i fjæset. Som jeg gjorde.

Sådan skriver Emil Sloth Andersen i BT. 

Læs hele indlægget om mandens forvandling til veganer her.

https://www.bt.dk/blogs/23-aarig-blogger-traet-af-svineri-i-f-lad-os-goere-som-muslimerne