Mange økologer i København K

Ikke så underligt at det ser ud som om, at der er en masse økologer i Danmark. Den økologiske latter breder sig.

Listen over autoriserede økologer er lang. Den omfatter for tiden 3856 bedrifter, og så tror man jo, at der er så mange hyggelige, små og store landbrug med grise, køer og får og gartnerier med sunde, giftfri gulerødder.

M.B.R. (forkortelse for min bare røv, undskyld), men blandt de første 30 finder man Fugleværnsfonden, et kommunikationsbureau, Missionen blandt Hjemløse, Hotel og Restaurationsskolen, en læge, Vallensbæk kommunes Vejvæsen, Fonden projektskolen, Skovhjælperne Østsjælland, et montørfirma osv.

Tør man spørge hvilken miljøgevinst skatteyderne inkasserer til gengæld for eventuel støtte udbetalt til disse foretagender. Læserne er velkomne til at undersøge dette på denne hjemmeside via CVR numrene, der fremgår af denne liste

Bedriftsliste_02-07-19