CBS lukker munden på korrupt forsker.

Cand. Oecon. Troels Troelsens røvslikkende makværk om landbrugets rammevilkår, der er blevet finansieret af primilleafgiftsfonden via en ansøgning fra Bæreudygtigt Landbrug, blive nu stoppet af et enkelt medlem af en såkaldt “styregruppe” hvor bl.a. BL har en plads.

Vi får således ikke belyst hvorfor Troels Troelsen skulle tilbringe 5 uger på ferie  på New Zealand sammen med sin kone og lille søn med alt betalt af projektets skatteydermidler. Det ligner bestikkelse mere end hvad der er kønt, og bør have konsekvenser for både forskeren og den såkaldte styregruppe.

Altinget omtaler den afslørende sag og skriver dagen før dagen bl.a:

CBS har droppet at udgive en omstridt rapport om landbruget. Det oplyser Copenhagen Business School (CBS) i en pressemeddelelse.

Det er rapporten “Dansk landbrugs rammevilkår og konkurrenceevne”, som alligevel ikke bliver udgivet. Den forskningsfaglige styregruppe bag projektet er nemlig ikke enige om at godkende udkastet til den endelige rapport.

Og det betyder, at projektet lukkes, uden at en endelig rapport udgives.

”Vi har afventet, at forskeren bag projektet fik afsluttet sit arbejde. Det er nu sket, men den forskningsfaglige styregruppe på projektet kunne ikke i enighed godkende udkastet til den endelige rapport,” siger forskningsdekan Peter Møllgaard og fortsætter:

”Vi må derfor konstatere, at rapporten ikke bliver leveret inden for de aftalte rammer, og vi har truffet beslutningen om at lukke projektet helt.”

Peter Møllgaard modsiger herover sig selv. Først siger han nemlig, at forskeren har “afsluttet” sit arbejde, og siden omtaler han “udkastet” til den endelige rapport.

Det stemmer ikke.

Læs resten på Altinget.dk her

(Kopier linket i din browser)

http://www.altinget.dk/artikel/cbs-dropper-at-udgive-omstridt-landsbrugsrapport